اسامی برگزیدگان نهایی هفتمین دوره از جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در ۷ حوزه علوم پایه، علوم‌زیستی، زمین‌شناسی، هوش مصنوعی، شیمی، فیزیک، ریاضی و کسب و کار نوپا اعلام شد.

بر اساس نتایج اعلام شده هفتمین دوره از جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در ۷ حوزه علوم پایه علوم‌زیستی، زمین‌شناسی، هوش مصنوعی، شیمی، فیزیک، ریاضی و کسب و کار نوپا جواد ترکاشوند، دانشجوی دکترای شیمی‌ تجزیه دانشگاه تهران، ایده‌پرداز جوان و مسئول ایده «طراحی و ساخت حسگر POC بر پایه DNA نانوتکنولوژی برای تشخیص بیماری‌های کم‌کاری و پرکاری تیروئید» و منا خرازی، ایده‌پرداز جوان و مسئول ایده «طراحی و توسعه نانو مایعات یونی فعال سطحی سبز نوین به‌ منظور بهبود فرآیند‌های ازدیاد برداشت نفت‌ خام» به‌ عنوان ایده برتر در حوزه شیمی معرفی و تقدیر شدند.

در حوزه علوم زیستی هم امیرمحمد شریفی رنانی، ایده‌پرداز جوان و مسئول ایده «پچ پوستی تزریق انسولین برای بیماران دیابتی حاوی نانوداروی انسولین» و مهبان رحیمی‌فرد، ایده‌پرداز جوان و مسئول ایده «تست حساسیت دارویی گلیوما مبتنی بر ارگانوئید ایجاد شده در تراشه میکروسیال و هوش مصنوعی: رویکردی جدید برای پزشکی شخصی» به‌ عنوان ایده برتر در حوزه علوم‌زیستی معرفی و تقدیر شدند.

صادق درخش، ایده‌پرداز جوان و مسئول ایده «تولید آزمایشگاهی نانو اکسید منیزیم از دولومیت سلطانیه زنجان با خلوص ۹۹.۵ درصد با استفاده از روش ترمودینامیک تعادلی فازی» به‌ عنوان تنها ایده برتر در حوزه زمین‌شناسی معرفی و تقدیر شد.

نجمه نیسانی سامانی و رضا نمازی، ایده‌پردازان جوان و مسئول به‌ ترتیب دو ایده «تهیه سامانه اطلاعات مکانی تحلیل دسترسی‌پذیری بافت آگاه معابر شهری مبتنی بر خطوط سیر افراد با معلولیت حرکتی» و «سامانه سنجش تعداد افراد و شرایط زیر آوار» دو ایده برتر در حوزه هوش مصنوعی معرفی و تقدیر شدند.

ایده‌های برتر در حوزه فیزیک هم «طراحی و ساخت دستگاه تولید میکرونیدل‌های تجزیه‌پذیر جهت اهداف دارورسانی از طریق پوست» و «سامانه مقطع‌نگاری الکتروخازنی به‌منظور پایش برخط جریان غلات عبوری از لوله به‌ منظور اندازه‌گیری آنلاین دبی جرمی مواد فله‌ای» بودند که به‌ ترتیب از ایده‌پردازان جوان و مسئول آن‌ها سیدعلی موسوی شایق و نازیلا طربی تقدیر شد.

ایده‌های برتر در حوزه ریاضی هم «نرم‌افزار تشخیص پیشروی بیماری آلزایمر با انواع داده‌های پزشکی و هوش مصنوعی با نام ADiagnosis» و «پریز توکار برپایه اینترنت اشیاء و اصول روانشناختی رنگ‌ها» بودند که به‌ ترتیب از ایده‌پردازان جوان و مسئول آن‌ها المیرا میرزابیگی و سیدنیما خدارحمی تقدیر شد.

«هموگلوبین‌متر غیر تهاجمی»، «توسعه چارچوب‌های فلز آلی نانویی در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی جهت حفظ سلامتی»، «چربی‌گیر چند منظوره خنثی و دوستدار محیط‌زیست» و «طراحی و ساخت مجموعه کیت‌های تشخیص آسیب ژنتیکی به روش کامت و میکرو نوکلئوس فلوسیتومتری» به‌ ترتیب ایده‌های برتر در حوزه کسب و کار نوپا معرفی شدند که از ایده‌پردازان جوان و مسئول آن‌ها محمدرضا غلامی‌نژاد شمیرانی، نگین خسروشاهی، نادیا مهرابی و نسرین قاسمی برقی تقدیر شد.

بر اساس این گزارش، جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، سالانه با حمایت بنیاد علم و فناوری جمیلی و با همکاری دانشکده های علوم دانشگاه تهران، بنیاد حامیان دانشگاه تهران و معاونت نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری و ستاد ملی هفته پژوهش در راستای حمایت از ایده‌پردازان جوان، ایجاد کسب و کار‌های مبتنی بر فناوری، ترویج فرهنگ کارآفرینی با هدف تبدیل دارایی‌های فکری به ثروت، به‌عنوان یک رویداد علمی در سطح ملی برگزار می‌شود.

محور‌های جشنواره در حوزه علوم‌ پایه شامل پنج بخش شیمی، فیزیک، علوم‌زیستی، زمین‌شناسی، ریاضی و علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی است.

برگزیدگان جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، هر سال علاوه‌ بر دریافت اعتبار حمایتی بنیاد علم و فناوری جمیلی، از شرایط همراهی تا تجاری‌سازی ایده برای ورود به اکوسیستم کارآفرینی کشور نیز بهره‌مند خواهند شد.

شروع ثبت ایده در سامانه جشنواره هر سال از اول مرداد است و ایده‌پردازان جوان تا اول مهر فرصت دارند ایده‌های خود را به دبیرخانه ارسال کنند و پس از پایان فرآیند داوری، اختتامیه جشنواره در آذر هر سال برگزار می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.